Social Icons

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

vineri, 27 iulie 2012

Dragoste

O înregistrare cu o femeie care se revede cu haita de lupi pe care a observat-o timp de doi ani.
Femeia, cunoscuta doar ca Anita, a lipsit timp de doua luni de la Gradina Zoologic Solar din Salangsdalen, Norvegia, cea mai Nordica gradina zoologica din lume. Pâna sa plece, ea a interactionat constant doi ani de zile cu lupii.
Scena revenirii a fost impresionant si a artat o alt natura a acestor animale salbatice fioroase, care evita de obicei orice fel de contact cu omul. Lupii au iesit din padure cum au observat-o si au venit alergând spre ea.
Pe urma au sarit pe femeie si au început s-o linga si sa alerge în jurul ei dând din coada tocmai ca niste câini fericii sa-si revada stapânul, noteaza Daily Mail.
Cu toate ca puteau s-o atace oricând si s-o desfigureze sau chiar s-o omoare, Anita s-a asezat  lasând animalele sa-i arate bucuria de a o revedea, bucurie care, judecând dupa expresia de pe fata femeii, a fost reciproca.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga comentariul tau:

 

SUPORT

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro
Other Sound © 2013