Social Icons

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

duminică, 17 februarie 2013

SUPER FEMEIE!


DEDIC ACEST   E-MAIL   TUTUROR   CELOR CARE   CRED   CA   AU   PROBLEME   DIFICILE,   SPRE   A  FI   UN   EXEMPLU   DE   INCREDERE   SI   SPERANTA !
Cunoaste-o pe Aimee Mullins – superfemeia aleasa ambasador L’Oreal!
L’Oreal are un nou ambasador international, de anul acesta. Mda, nimic nou, veti spune. Ne-am obisnuit ca brand-ul frantuzesc sa isi imbogateasca constant galeria de vedete frumoase. Numai ca Aimee Mullins nu este doar o vedeta frumoasa. Este o SUPERFEMEIE!
Parcursul ei uluitor incepe chiar de la nastere, pentru ca vine pe lume cu o anomalie oribila numita hemimelie fibulara. Pe intelesul tuturor, Aimee s-a nascut fara osul peroneu la ambele picioare. La varsta de un an, picioarele i-au fost amputate de sub genunchi. Intr-un an de zile a invatat sa mearga cu proteze si s-a integrat perfect printre copiii de varsta ei.
Pe langa faptul ca este o femeie extrem de inteligenta care a avut rezultate remarcabile in perioada studiilor, Aimee este si o atleta desavarsita care a obtinut multe victorii alergand pe o pereche de proteze din fibra de carbon. Aceste proteze au fost proiectate sa imite picioarele din spate ale ghepardului!!!
Nu-i asa ca suna stiintifico-fantastic? Si totusi, cu o vointa de nestavilit, Aimee a reusit sa devina si manechin, si public speaker, si un model de forta si caracter pentru un intreg mapamond.
Ceea ce este minunat este ca ea nu se considera o persoana handicapata. Este sigura pe ea, increzatoare, optimista si merita pe deplin sa fie una dintre femeile care ne spun “Pentru ca meriti!”, in numele brand-ului L’Oreal.























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga comentariul tau:

 

SUPORT

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro
Other Sound © 2013