Social Icons

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

sâmbătă, 11 ianuarie 2014

FII ROMAN SI IUBESTE...





Astazi am avut onoarea de sa-l cunosc pe Alexandru Popescu, un om caruia trebuie sa ii aratam respect pentru ca are foarte mult curaj (fata de multi dintre noi) de a-si castiga demnitatea in strada, in fata Teatrului National Bucuresti. Recunosc, am stat foarte putin alaturi de el, voi incerca sa fiu langa el mai mult cat timp, atat cat va mai sta. Ceea ce vroiam sa va spun, este ca in momentul in care l-am vazut, m-am energizat complet, am vazut un roman adevarat, care spera ca ceva, ceva se va schimba in tara asta pe care multi o iubim, dar putini stim sa o respectam. Sandu este un om cu un mare entuziasm, si atunci cand stai langa el poti simti caldura de care ai nevoie pentru a rezista in aceste conditii meteo.
ROMANI, haideti in strada sa ne unim in fata TNB-ului in jurul orei 15.00 pentru a-l ajuta pe Sandu sa treaca peste aceste momente grele, acest roman este in greva foamei din data de 21 decembrie 2013, dinaintea Craciunului, pentru a semnaliza gravitatea actiunii autoritatilor privind gazele de sist.
Lui Sandu i s-au alaturat din data de 2 ianuarie, Ionut Mares, iar in data de 5 ianuarie George Popescu. Ionut Mares a iesit din greva foamei in data de 8 ianuarie, insa ramane solidar cu oamenii de la Pungesti.
Pe 8 ianuarie s-a alatura inca un Alexandru, si anume Beldiman Alexandru, doar pentru o zi.



In aceasta noapte la -16 grade Celsius, Alexandru a intrat ziua 21 de greva a foamei. Fiecare zi este tot mai grea pentru el, isi risca sanatatea in cinstea acestui popor si din dragoste pentru el, insa ce este cel mai trist este ca nimeni nu il baga in seama (ma refer la persoane oficiale); consider ca pentru a fi luat in seama, trebuie sa-i acordam o mana de ajutor fiecare si sa iesim si noi, voi decideti!

Update: Din 11.01 au intrat in greva si Veres Crina si George Adamescu, iar in data de 12.01 Alexandru Popescu a iesit din greva foamei dupa 22 de zile. Ii purtam un mare respect pentru acest gest nobil de care a dat dovada, deasemenea ii dorim multa sanatate si refacerea fortelor. 

Duminica 12.01 Ion Profeanu a intrat in greva foamei, ii multumim pentru acest act si ii uram mult noroc si zile mai calduroase.

In data de 13.01 , in a 11-a zi de protest George Popescu a iesit si el din greva foamei, insa, ramane activ pentru pregatirea unor schimbari absolut necesare in Romania, ne spune George, pe facebook.

Ne mentioneaza faptul ca :
Legat de protestul inceput de Alexandru Popescu (Sandu) trebuie sa arat ca eu cred in valoarea continuarii lui exact acolo unde a inceput pe 21.12.2013 ... aici la Teatrul Natioanal din Bucuresti. 
Indiferent ca intram in greva foamei sau nu, simbolul Taberei de la TNB (pe care mi-am permis s-o numesc din suflet Tabara <Ne-am Unit>) ar fi benefic sa ramana viu prin prezenta altor Alexandru Popescu. "







Cei care doresc sa ajute,(pentru a le asigura un somn mai usor) si au posibilitea de ramane langa ei cateva ore pe timp de noapte pot intra pe link-ul de mai jos.
                         











Ganduri bune va trimit, si nopti cat mai calduroase.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga comentariul tau:

 

SUPORT

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro
Other Sound © 2013