Social Icons

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

miercuri, 26 decembrie 2012

DE CE NU IUBESC ILUMINATII ROMANIA partea 3


Istoria universală conţine câteva elemente-cheie pe care, ocupaţi cu noianul de date şi fapte întâmplate, istoricii uită mereu să le sublinieze:
* Civilizaţiile avansate au apărut relativ brusc şi în serie, o serie ciudată (Egipt,Roma,Grecia), exceptând China cu o interesantă şi veche civilizaţie şi stabilitate .
* Marile civilizaţii ale lumii au fost întotdeauna neexpansioniste şi neagresive.Excepţie fac cea macedoneană şi cea romană, care au avut rol civilizator, fiind şi extrem de tolerante pentru acele vremuri.
* Anticii, inclusiv Alexandru Macedon, considerau Europa drept Centrul Lumii, iar leagănul vechii Europe era undeva în zona Carpaţilor. Aici s-a înfiinţat şi primul Imperiu din lume, cel al pelasgilor, pe la 6000 î.e.n. Pelasgii au iradiat de aici aproape în toată lumea, Europa, Asia,Africa(inclusiv Africa de Sud,burii fiind înrudiţi cu dacii!) , urmaşii lor fiind traco-dacii, care au moştenit de la aceştia inclusiv căciula de tarabostes…
*În această zonă, a traco-dacilor,a existat cea mai veche civilizaţie din lume din care a rezultat mai întâi Sumerul.Din Traco-Dacia au plecat, apoi, populaţii care au pus bazele oraşului Troia,Greciei şi,ulterior,Romei(prin migrare din vechea Romă,actualul oraş Roman) . Migrarea traco-dacilor s-a făcut şi spre vest , determinând formarea viitoarelor popoare spaniol şi francez, precum şi a bascilor. Bascii afirmă şi acum că provin din Zalmoxis, iar în Franţa, 12 milioane de persoane vorbesc aproape…româneşte!(va urma)



Pe pământul românesc de astăzi s-a format monoteismul,probabil după iradierea în lume a pelasgilor şi a traco-dacilor, fapt ce aminteşte de legenda Babilonului . Aceştia au ajuns inclusiv în Palestina, chiar pe muntele Sinai, împrăstiindu-şi credinţele religioase: mai întai elenilor,apoi romanilor şi,ulterior, monoteismul, împreună cu propriile legende,semiţilor,care le-au prelucrat de la sumerienii migraţi din Munţii Apuseni.

Marea familie a traco-dacilor(180-200 de triburi şi popoare) domina lumea antică din toate punctele de vedere:ştiinţific,cultural, militar,religios,etc. Dominaţi de o ciudată obsesie de a deveni stăpânii lumii, încă de pe vremea când existau doar sub forma unui trib migrator în Caldeea şi Egipt, iudeii au preluat tot ce le-a convenit din cultura şi religia altor popoare, pentru a-şi susţine teza de “popor ales al lui Dumnezeu”. O singură naţie şi o singură religie le stăteau în cale: traco-dacii şi monoteismul lor zalmoxian. O serie de aspecte ale credinţei zalmoxiene au fost preluate şi transformate în inversul lor, pentru a o submina. 666,cifra sacră a geto-dacilor a devenit semnul Diavolului,ca şi cifra 6, în timp ce multiplul acestuia,12, a devenit cifra…celor 12 triburi ale lui Israel . Falsificatori experţi ai istoriei, evreii au preluat tot ce le-a convenit de la alte popoare , afirmând ulterior că ar fi realizările lor, iar acest lucru este valabil şi pentru invenţiile multor români!

Numeroase izvoare antice vorbesc despre traco-daci ca despre cel mai numeros, după inzi, şi cel mai avansat popor din lume. Acum,evreii afirmă că reprezentau doar 10% din populaţia Imperiului Roman.

In condiţiile conflictului religios creştin-mozaic, singurul care le înfrâna planul lor de stăpânire a lumii şi a realităţii că aveau o influenţă foarte mare pe lângă împăraţii romani, e posibil ca războiul fratricid daco-roman să fi fost provocat şi stimulat chiar de evrei. Ce a reprezentat acest război pentru daco-romani, se ştie azi foarte bine: o catastrofă!

Continuându-şi politica de influenţare din umbră, evreii vor fi permanent, de două mii de ani încoace, în preajma celor care puteau decide soarta lumii. Ca doctori sau ca bancheri. Lângă regii europeni,sultanii otomani,voievozii români,ţarii ruşi,premierii occidentali, preşedinţii americani,secretarii generali ai ONU, NATO,lângă Hitler,Lenin sau Stalin. Iar, uneori, chiar în fruntea mesei…şi de fiecare dată România a fost lovită nemilos în chiar statalitatea şi fiinţa sa naţională!

Demn de menţionat este că evreii şi ţiganii au apărut cam în acelaşi timp pe aceste pământuri. Rusia a devenit duşman nemilos al României din secolul XVIII, de când pe acest teritoriu au apărut fiii lui Israel!!! Şi încă ceva: Ungaria încearcă de 1000 de ani să pună stăpânire pe această ţară, fie şi parţial, conflictul româno-maghiar fiind unul multisecular şi arhicunoscut în lume. Cine sunt, însă, locuitorii Câmpiei Panonice, cei care spun că, atunci când au venit pe aceste meleaguri , n-au găsit pe nimeni aici, dar au preferat, mai intâi, să lupte în vest cu triburile din Germania de azi, pentru “spaţiul vital”? Iată ce spune Jan van Helsing în cartea “Dezvăluiri cutremurătoare despre organizaţiile secrete care conduc planeta”(Editura Deceneu): “Este o realitate istorică faptul că 95% din evreii de astăzi, cei ai secolului XXI , NU sunt de origine ebraică, respectiv semită, ci de origine turco-hunică! Ei nu vin de la Iordan , ci de pe Volga, nu din Canaan, ci din Caucaz, iar din punct de vedere genetic nu sunt înrudiţi cu Avraam, Isaac şi Iacov, ci cu hunii, cu ungurii şi maghiarii. (…) In Enciclopedia iudaică, ediţia din 1960, găsim următoarele date: în anul 1960 mai existau doar 500.000 de evrei de origine ebraică pe Pământ. Evreii de origine askenază sau khasară erau în schimb vreo 11.000.000.”
Cine sunt ,deci, khasarii? Vă voi reda aici o scurtă trecere în revista a istoriei lor : “Khasarii sunt un popor de origine turcă , a cărui viaţă şi istorie sunt strâns împletite cu formarea istoriei evreieşti în Rusia . Veniţi din Turcia, khasarii erau un popor nomad, locuitori ai stepelor, a caror viaţă consta, în principal, în incursiuni după pradă şi răfuieli. În cea de-a doua jumatate a secolului VI, khasarii au plecat spre Apus şi au ocupat întreg sudul Rusiei, aceasta cu mult timp înaintea constituirii monarhiei ruse a varegilor(855 e.n.). In acel moment, regatul khasarilor se găsea la apogeul istoriei sale şi se afla permanent în război. De fapt, nici n-a existat vreun moment în istoria khasarilor în care ei să nu se fi aflat în război. Imperiul Khasar domnea asupra vastelor teritorii cuprinse între Marea Neagră şi Marea Caspică şi între Munţii Caucaz şi Volga.

Către sfârşitul secolului VIII , Chagan , regele khasarilor, şi o bună parte a populaţiei s-au convertit la religia iudaică. Mobilul a fost situaţia critică dintre Imperiul Roman de Răsărit şi musulmanii lui Mohamed. Ambii ii îmboldeau pe khasari să treacă la religia lor, creştinism sau islamism, însă khasarii au respins ambele oferte şi au ales iudaismul. În următoarele două secole, s-a convertit apoi şi marea masă a khasarilor, astfel încât, până pe la mijlocul secolului IX , toti khasarii trecuseră la religia iudaică.(…)

Varegii ruşi au rămas stabiliţi la Kiev până la ultima bătălie împotriva khasarilor. După o luptă crâncenă, ruşii i-au învins pe khasari şi patru ani mai târziu, ei au cucerit întregul Imperiu Khasar la răsărit de Azov . Mulţi membrii ai familiei regale khasare au emigrat în Spania, alţii în Ungaria, dar mare parte a khasarilor au rămas pe teritoriul fostului său imperiu .

Unul dintre istoricii care s-a ocupat intens de autointitulaţii “evrei” din Europa de Răsărit este profesorul H. Graetz , o autoritate în materie, autorul lucrării “Istoria evreilor”. La pagina 44 el spune că “khasarii practicau o religie oarecum fanatică, un amestec de senzualitate cu desfrâu. Lui Obaddiah i-a urmat la tron o serie întreagă de regi khasari dar, după dreptul fundamental al imperiului, nu puteau accede la tron decât regii evrei”.

(…) Cei mai renumiţi evrei khasari din ziua de azi sunt Rothschildzii . Numele lor provine de la scutul roşu (in germană roth inseamnă roşu , iar schild inseamna scut), stema khasarilor, care era atârnată şi deasupra prăvăliei lui Mayer Amschel Bauer, în strada evreiască din Frankfurt . Abia acum putem găsi răspunsul la o întrebare foarte importantă, şi anume: “De ce oare tocmai evreii au plănuit, finanţat şi chiar infăptuit Revoluţia bolşevică? Ce au urmărit evreii tocmai în Rusia?” Ei bine, după cele relatate mai sus, devine limpede un fapt: khasarii, izgoniţi de monarhia rusă, şi-au recucerit în felul acesta Rusia lor!

Evreii khasari au fost şi preşedinţi ai Uniunii Sovietice – Lenin, Stalin, Hrusciov – mai sunt apoi Gorbaciov şi Elţin (Jelzin) şi chiar şi radicalul de dreapta,Jirinovski .

Evreii de astăzi nu au nicio origine comună cu ebraicii. Şi cu atât mai puţin li se cuvine un stat evreiesc în Palestina! La New York trăiesc mai mulţi evrei decât în Ierusalim !

Despre toate crimele comise de evrei se poate citi în cărţile proorocilor, de la Moise până la Estera. Toate acestea sunt cuprinse în Sfânta Scriptură, despre care nimeni nu ştie de ce se numeşte Sfânta Scriptură şi nu “Istoria crimelor poporului evreu”! Deoarece, în cuprinsul celor vreo 500 de pagini pot fi găsite mai mult de 70 de omoruri şi asasinate în masă , fără să mai punem la socoteală crimele individuale, incursiunile de pradă, jafurile, violurile în masă şi alte fărădelegi(de plidă,incesturile). Şi cel mai interesant lucru este că niciuna din aceste crime nu a fost pedepsită!Dimpotrivă, criminalii erau promovaţi de Iahve, iar faptele lor se înscriu perfect în principiile talmudice!

Este clar acum că toţi cei care au asuprit populaţia României timp de două milenii, unguri,turci,ruşi, sovietici,occidentali sau masoni, au avut legături strânse cu evreii!!! Unii se vor grăbi să spună că e vorba de antisemitism sau de ură de rasă. Dar … evreii actuali nu sunt nici rasă, nici semiţi! Nu, nu este vorba de nimic altceva, decât de o incredibilă obsesie şi ură, de două milenii, a fiilor lui Israel împotriva locuitorilor unor meleaguri pe care îi percep drept duşmani din mileniul I î.e.n., adversari în lupta pentru desemnarea “poporului ales”! 

2 comentarii:

  1. sunt curios... tot ce-ai scris este de la tine sau ai preluat de undeva?

    RăspundețiȘtergere
  2. unele posturi sunt preluate, dupa cum poti gasi la sfarsitul postarii, altele sunt din surse proprii.

    RăspundețiȘtergere

Adauga comentariul tau:

 

SUPORT

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro
Other Sound © 2013