Social Icons

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

joi, 27 martie 2014

BIBLIA ESTE CENZURATA DE SUTE DE ANI




Biblia este cenzurata de sute de ani! Gregg Braden cutremura biserica.
Ati citit cumva Biblia si ati avut senzatia ca e incompleta? Ati citit Geneza? La inceput Dumnezeu a creat Cerul si Pamantul…Dumnezeu a suflat asupra omului si Omul a devenit fiinta vie…am fost creati intr-o singura fraza in Biblie! Unde este restul informatiilor? Cum am fost creati?
Daca va duceti la oricare alte traditii spirituale exista paragrafe dupa paragrafe, coloane dupa coloane, pagina dupa pagina, care vorbesc despre crearea sufletului dumneavoastra si a sufletului meu…a corpului dumneavoastra si a corpului meu, si cine este responsabil pentru asta…in Biblia noastra exista o singura fraza, restul a disparut! Pentru ca a fost cenzurata! Ce a fost scos afara? Nu exista numai o singura carte! Exista CARTEA 1 a lui Adam si Eva, CARTEA 2 a lui Adam si Eva, care ne spune secretele originilor noastre, a crearii noastre, a mostenirii noastre!…putem petrece o zi intreaga pe acest subiect!




Sursa: http://inforor.com

2 comentarii:

  1. Interesant articol, nici nu stiam ca exista un blog InfoRoR...ma rog, ideea este ca acest Gregg Bradon are carisma, atunci cand vorbeste te fascineaza. Nu stiu daca stii, mai are cateva filmulete, vindecand cancerul prin puterea emotiilor.

    http://www.youtube.com/watch?v=zS54C5G0LJo

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar exita multe filme publicate cu acest domn Bradon, insa este si autor, probabil de aici fascinatia de a il asculta. Multumesc pentru film.

    RăspundețiȘtergere

Adauga comentariul tau:

 

SUPORT

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro
Other Sound © 2013