Social Icons

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

vineri, 23 noiembrie 2012

Drunvalo Melchizedek -- Partea II


Privire de Ansamblu Asupra Schimbării de Dimensiune

Pe planetele acestei galaxii, schimbarea de dimensiune începe de obicei prin slăbirea câmpului magnetic şi deplasarea dezordonată a locaţiilor geomantice. Civilizaţia planetei începe să se fractureze şi atunci se intră în ultima fază. De obicei, aceasta nu durează mai mult de doi ani, în fapt aproape întotdeauna durează nu mai mult de trei luni. în cursul acestei faze, civilizaţia începe să se dizolve şi devine extrem de periculos chiar simplul fapt de a rămâne în viaţă. Toate sistemele care menţin o civilizaţiei la un loc se dezintegrează şi domneşte haosul. Este perioada pentru care s-au pregătit majoritatea sistemelor religioase, în special mormonii. Este perioada în timpul căreia noi suntem încă pe Pământ, în a 3-a dimensiune şi facem de fapt, tranziţia spre a 4-a dimensiune.
Există o perioadă de cinci sau şase ore înainte de schimbarea de dimensiune. Aceasta este o perioadă foarte ciudată, când a 4-a dimensiune începe să depăşească a 3-a dimensiune. Uneori ajută să ştim că aceasta urmează să se întâmple. Când începe schimbarea, nimeni nu se va îndoi. Există manifestări foarte precise, culori şi forme cu care conştiinţa majorităţii oamenilor nu este obişnuită. începând din acel moment, vom părăsi a 3-a dimensiune a planetei Pământ. De obicei, axa planetei se va deplasa, dar noi nu vom fi conştienţi de această schimbare deoarece vom fi literalmente într-o altă dimensiune, într-un alt spaţiu timp. Bineînţeles că întotdeauna există o serie de posibilităţi ca lucrurile să se petreacă altfel, dar ceea ce vă spun aici este procesul firesc a ceea ce urmează să se întâmple.
După ce traversăm marele vid, vom intra în cea de a 4-a dimensiune a planetei. Viaţa se va schimba complet. Ascensiunea, învierea sau moartea finală vor avea loc înaintea acestei faze. Va începe naşterea într-o lume nouă.
Scenariul care urmează vă oferă detalii despre maniera în care se desfăşoară de obicei schimbarea de dimensiune în Univers, dar planeta Pământ este un caz excepţional. Vreau mai întâi să vorbesc despre o tranziţie obişnuită, cum ar fi cea care urmează să se petreacă, dar tranziţia planetei noastre va fi cu certitudine ceva neobişnuit. Se poate de asemenea ca şi cursul istoriei să fie foarte diferit de ceea ce sunt eu pe punctul de a vă relata. Depinde de iubirea pe care o manifestăm unii faţă de alţii în calitate de specie umană, iar la finele acestui capitol vă voi prezenta o altă teorie. Este încă prea devreme pentru a fi siguri că se va întâmpla aşa, dar se pare că aşa va fi.

Primele Semne Prevestitoare
Primul semn al unei schimbări de dimensiune este slăbirea acută a câmpului geomagnetic, despre care cercetătorii ştiu că a început să de manifeste în ultimii 2000 de ani, de la apariţia lui Iisus. în ultimii 500 de ani, diminuarea acestui câmp a continuat foarte rapid. Pe măsură ce noi ne apropiem de schimbarea de dimensiune, acest câmp magnetic se destabilizează din ce în ce mai mult. De altfel, acest fenomen este deja perceptibil. Aeroporturile din lumea întreagă au fost nevoite să-şi corecteze busola în aşa fel încât avioanele să poată continua să-şi utilizeze cu precizie instrumentele de bord. în ultimii 30 de ani au avut loc schimbări foarte neobişnuite în câmpul magnetic al planetei. Păsările nu mai migrează în aceleaşi locuri. Ele folosesc liniile magnetice naturale pentru a naviga, dar acestea s-au schimbat enorm. Eu cred că acesta este motivul pentru care balenele şi delfinii eşuează din ce în ce mai des la maluri în timpul migraţiei. Multe linii geomagnetice care se desfăşurau de-a lungul coastelor s-au deplasat în interiorul uscatului. Astfel, cetaceele le urmează cursul şi eşuează pe plaje. Acest câmp magnetic probabil va sfârşi prin a se prăbuşi complet şi va ajunge la punctul zero. Acest fenomen s-a mai întâmplat de multe ori în istoria planetei noastre.
Dacă se va întâmpla aşa, atunci sunt posibile mai multe scenarii. Câmpul magnetic ar putea să-şi inverseze polaritatea sau se poate întoarce la aceeaşi configuraţie după ce atinge punctul zero, dar cu axe complet diferite. Există mai multe variante de a se muta, dar pentru voi şi pentru propria voastră ascensiune nu prea mai contează. Voi nu veţi mai fi în această dimensiune şi astfel nu veţi mai trăi o experienţă directă a acestei schimbări.
De asemenea, vor exista şi alte transformări de energie, dar ele sunt mult mai subtile, cum ar fi de exemplu frecvenţa Schumann, care este frecvenţa de bază a rezonanţei planetare. Aceasta va fi prima care se va schimba, dar cea mai importantă este schimbarea geomagnetismului. Eu nu vreau să vorbesc aici despre frecvenţa Schumann, deoarece guvernul american şi-a dat atâta interes pentru a încerca să nege în faţa lumii întregi că ar avea loc o astfel de schimbare. Dacă vreţi cu adevărat să cunoaşteţi adevărul despre acest subiect, întrebaţi savanţii germani şi ruşi sau citiţi rapoartele lor, căci aceste două naţiuni deţin informaţii diametral opuse faţă de ceea ce raportează membrii guvernului american. Puteţi de asemenea să studiaţi lucrările lui Gregg Braden, care sunt mai inspirate şi oneste.
Aceste schimbări în câmpul magnetic terestru sunt extrem de importante, căci ele exercită o mare influenţă asupra emoţiilor şi facultăţilor mentale ale fiinţelor umane. Când câmpul magnetic va ajunge la punctul zero şi va rămâne acolo aproximativ două săptămâni, toţi locuitorii planetei vor înnebuni. Conform celor spuse de ruşi, primii cosmonauţi care au zburat în spaţiu, erau complet izolaţi de frecvenţele naturale pe care le emite constant Pământul. Dacă ei ar fi rămas în spaţiu, timp de două săptămâni, ar fi înnebunit. Este exact ceea ce s-a întâmplat după „cădere", când s-a scufundat Atlantida, iar populaţia şi-a pierdut memoria şi a înnebunit. Se pare că magnetismul Pământului ne permite să ne păstrăm memoria intactă, exact ca într-o casetă. Şi toate acestea au de a face cu corpul emoţional, cu propriile noastre emoţii. Astfel, ruşii au inventat un mic emiţător care se poartă la centură şi cosmonauţii actuali îl poartă întotdeauna la ei pentru a le menţine un câmp magnetic normal în jurul corpului arunci când sunt în spaţiu. Sunt sigur că şi NASA a făcut acelaşi lucru.
S-ar putea să vi se pară straniu cum câmpul magnetic al planetei vă afectează emoţiile, dar gândiţi-vă ce se petrece atunci când este lună plină! Deformarea câmpului magnetic este minimă şi totuşi efectele sale sunt evidente. Dacă vă îndoiţi, verificaţi rapoartele poiliţiei cu o zi înainte, în timpul şi după luna plină! Există mai mulţi morţi, mai multe violuri şi crime în timpul acestor trei zile decât în oricare alt moment al fazelor lunii. Oricum, atunci când câmpul geomagnetic ajunge la zero, apare o situaţie foarte periculoasă. Până fluctuaţiile burselor se bazează pe emoţiile umane. Atunci puteţi cu uşurinţă vă imaginaţi efectele deteriorării unui câmp magnetic care ajunge la zero la ă planetară, şi care să dureze peste două săptămâni. Ar fi o catastrofă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga comentariul tau:

 

SUPORT

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro
Other Sound © 2013