Social Icons

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

vineri, 23 noiembrie 2012

Drunvalo Melchizedek -- Partea IV


Schimbările de Dimensiuni Planetare

Fiecare individ care a trăit vreodată pe această planetă a trecut deja prin experienţa unei schimbări de dimensiune. De fapt, a te naşte pe Pământ este o astfel de experienţă. Este doar un eveniment cosmic. Doar dacă nu am venit din apropierea Pământului, indiferent de unde am venit din Univers, noi toţi am traversat marele vid înainte de a ne întrupa pe Pământ şi astfel, noi am mai trăit schimbări de dimensiuni. Când v-aţi născut pe Pământ sub forma unui bebeluş, de fapt, aţi experimentat o schimbare de dimensiune. V-aţi deplasat dintr-o lume în alta. Când nu ne mai aducem aminte de nimic este vorba doar de memoria noastră, care este limitată.
Noi avem limite uriaşe pentru că nu ne putem aminti de experienţa naşterii sau de alte dimensiuni. Una dintre ele este incapacitatea noastră de a stăpâni impresia că în cosmos există doar distanţe mari. în realitatea noastră, distanţele interplanetare par atât de mari, că nu le putem parcurge. Noi nu putem părăsi nici sistemul noastru solar, deoarece în stadiul actual de conştiinţă suntem prizonieri în propria noastră casă.
Nu este adevărat? Este imposibil să călătoreşti la mari distanţe, în nave spaţiale, după metoda noastră convenţională de a percepe timpul şi spaţiul. Oamenii noştri de ştiinţă au ajuns la această concluzie. Bineînţeles că este descurajant că nu poţi părăsi sistemul nostru solar cu mijloacele pe care le cunoaştem astăzi. Să presupunem că vrem să ajungem până la următoarea stea, Alfa Centauri, care se află la patru ani lumină de Pământ. Dacă am recurge la tehnologia actuală, ar trebui să călătorim 115 miloane de ani. Oameni nu trăiesc atât de mult timp şi cu siguranţă această stea este doar cea mai apropiată de noi! A te aventura adânc în spaţiu este o imposibilitate evidentă. Dacă ca să reuşim, trebuie să ne schimbăm maniera de a înţelege timpul şi spaţiul.
Problema este că noi nu luăm în considerare decât timpul şi spaţiul; noi am pierdut aproape definitiv noţiunea de dimensiune, dar pentru că lucrurile sunt întotdeauna perfecte aşa cum sunt, noi am început să ne amintim acum, tocmai când avem mai multă nevoie. Mai întâi ne amintim în visele noastre, apoi în filmele noastre. Trebuie doar să ne gândim la „Star Trek", „Contact", „Sfera" şi multe altele care explorează toate ideile despre dimensiuni.
Noi ne vom aminti, căci Dumnezeu este întotdeauna cu noi.
Să acţionăm în acest sens. Vreau să vă explic ceea ce se produce în mod normal în timpul unei schimbări de dimensiune. Vă voi prezenta această descriere, folosind experienţa mea personală, dar ceea ce urmează să se întâmple aici s-ar putea să fie puţin diferit pentru că Universul întotdeauna experimentează. S-ar putea ca unii dintre voi să prefere să povestesc toate acestea sub forma unei istorioare, dar eu consider că în acest caz este de dorit să fiu puţin mai direct.

Experienţa Unei Schimbări de Dimensiune la Scară Planetară
Reţineţi că ceea ce vă voi relata aici, este ceea ce se revelează în textele galactice. Este doar un scenariu obişnuit. Pot apărea numeroase detalii diferite, deoarece viaţa este flexibilă, dar dacă cunoaşteţi normele obişnuite, puteţi să vă imaginaţi diferenţele.
Pe măsură ce pătrundem în noul mileniu, maeştrii înălţaţi simt că va exista foarte puţină violenţă în apropierea schimbării, deoarece noi am parcurs deja un drum lung pe această cale. Noi am lucrat bine pentru naşterea noii conştiinţe umane. Cu alte cuvinte, vreau să vă rog: relaxaţi-vă, nu vă neliniştiţi. Bucuraţi-vă de această tranziţie. Atunci când sunteţi martorii desăvârşirii vieţii, puteţi fi ca şi bebeluşii care întotdeauna aţi dorit să redeveniţi. Să ştiţi că sunteţi ocrotiţi, iar iubirea este cea care ghidează evenimentele. Acest val de energie este atât de mare pentru voi, încât puteţi să vă predaţi vieţii şi pur şi simplu să fiţi!
Este foarte probabil ca noi să fi redus cei doi ani de haos la doar trei luni. Acum, în lumile superioare se consideră că perioada care precede schimbarea va fi foarte scurtă şi aproape fără nici un fel de distrugere. Ei se aşteaptă la o perioadă de avertizare foarte scurtă sau aproape inexistentă. Aceasta s-ar putea să dureze cinci sau şase ore. Este mai mult decât probabil că voi vă veţi trezi dimineaţa, iar înainte de apusul soarelui vă veţi simţi ca un copil care se află în faţa unei lumi complet noi.

Cele Şase Ore înainte de Schimbare
Să începem cu cele şase ore care vor precede schimbarea de dimensiune. Voi vă veţi treziţi într-o dimineaţă, clară şi răcoroasă, şi vă veţi simţi minunat. Când vă veţi ridica din pat, vă veţi simţi mai uşori şi puţin ciudat. Apoi vă veţi hotărî să faceţi o baie. în timp ce priviţi apa veţi simţi ceva în spatele vostru. Vă veţi întoarce şi veţi percepe o sferă mare strălucitoare şi foarte luminoasă, cu pete stranii de culoare, care pluteşte la un metru de sol, aproape de perete. Sideraţi, veţi încerca să reflectaţi la ceea ce ar putea să fie şi atunci va mai apărea un obiect mic, ca venind de nicăieri. Este un obiect mic care se află la câţiva centimetri de voi. Ele încep să plutească prin încăpere. Veţi ieşi repede din baie şi veţi alerga spre dormitor doar ca să vedeţi camera care este plină cu aceste lucruri ciudate şi de neimaginat. S-ar putea să credeţi că aveţi halucinaţii sau poate că aveţi o tumoară pe creier care vă afectează percepţia, dar bineînţeles că nu este aşa. Brusc podeaua începe să se onduleze şi casa voastră întreagă pare să facă valuri din ce în ce mai pronunţate. Este de preferat să ieşiţi afară, în natură, unde totul pare a fi normal, doar că şi acolo veţi vedea multe dintre aceste lucruri ciudate.
Vă hotărâţi să staţi şi să nu vă mai mişcaţi. Vă amintiţi de Mer-Ka-Ba voastră şi veţi începe să respiraţi, fiind conştienţi de fiecare suflu. Vă veţi relaxa curgerea pranică, pe care o simţiţi în corp. Marele disc al propriului Mer-Ka-Ba vă înconjoară cu căldură, oferindu-vă siguranţă. Vă veţi centra şi veţi aştepta, pentru că tot ceea ce va urma este graţia lui Dumnezeu. Chiar nu aveţi unde să mergeţi. Este cea mai extraordinară călătorie pe care v-o puteţi imagina. Este ceva ce vă pare familiar, dar totuşi este o experienţă cu totul nouă. Este minunat şi vă simţiţi fantastic. Vă simţiţi plini de viaţă, aşa cum nu v-aţi simţit niciodată în realitatea obişnuită a Pământului. Fiecare respiraţie este plină de emoţie.
Priviţi dincolo de pajişte, unde se formează încetul cu încetul o ceaţă roşiatică, strălucitoare, care se deplasează peste tot în jurul vostru. Este o ceaţă dar, de fapt, nu seamănă cu nimic din ceea ce aţi văzut vreodată. Pare a fi peste tot, iar voi chiar o respiraţi. Un sentiment straniu vă învăluie corpul. Nu este ceva rău, este pur şi simplu ceva neobişnuit. Veţi observa că ceaţa roşie se schimbă mai întâi în portocaliu, apoi în galben. Apoi galbenul se va schimba repede în verde, urmează albastru, violet şi ultra violet. Apoi în conştiinţa voastră explodează o lumină albă, strălucitoare. Voi nu sunteţi doar înconjuraţi de această lumină albă, se pare că voi sunteţi această lumină albă. Altceva nu mai există pentru voi.
Acest ultim sentiment pare să persiste mult timp. încet, foarte încet, lumina albă devine transparentă, iar locul unde vă aflaţi devine din nou vizibil. Numai că acum totul pare a fi alcătuit din aurul cel mai fin: arborii, norii, animalele, casele, oamenii, doar corpul vostru s-ar putea să apară sau nu fiind auriu. Aproape imperceptibil, realitatea aurie metalizată devine transparentă! Uşor, totul începe să semene cu o sticlă aurie. Veţi fi capabili să vedeţi chiar dincolo de pereţi şi obiecte; veţi putea să vedeţi oamenii care se află dincolo de zid.

Vidul Trei Zile de întuneric
în final, această realitate aurie începe să se estompeze şi se şterge progresiv. Culoarea aurie, vibratorie şi luminoasă devine ternă, continuând să-şi piardă luminozitatea, până când lumea întreagă devine întunecoasă şi neagră. Veţi fi înconjuraţi de un întuneric profund, iar vechea voastră lume dispare pentru totdeauna! Nu mai puteţi vedea nimic, nici chiar propriul trup. Realizaţi că sunteţi stabili, dar în acelaşi timp simţiţi că plutiţi. Lumea voastră familiară nu mai există. Aici nu simţiţi nici un fel de frică. Nu mai există nici un motiv pentru a trăi acest sentiment. Procesul prin care treceţi este ceva natural. Aţi intrat în vidul dintre a 3-a şi a 4-a dimensiune. Vidul din care au venit toate şi unde se întorc toate. Treceţi pragul dintre două lumi. Nu este nici un sunet, nici o lumină. Trăiţi absenţa totală a tuturor senzaţiilor!
Nu există nimic altceva de făcut decât să aşteptaţi şi să manifestaţi recunoştinţă pentru legătura voastră cu Dumnezeu. Probabil veţi visa în acest moment. Este perfect! Dacă nu veţi visa, vi se va părea că timpul trece foarte, foarte greu. De fapt, vor fi în jur de trei zile.
Ca să fim exacţi, această perioadă poate dura minim două zile şi un sfert (cea mai scurtă perioadă de timp înregistrată vreodată) şi maxim patru zile (cea mai lungă peroadă cunoscută). în mod normal perioada durează între trei zile şi trei zile şi jumătate. Este vorba aici de zile terestre, de o perioadă de timp experimentală şi nu reală, deoarece timpul la care ne raportăm noi de fapt, nu există. Aţi ajuns acum la „sfârşitul timpului" despre care au vorbit mayaşii şi alte religii sau oameni spirituali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga comentariul tau:

 

SUPORT

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro
Other Sound © 2013