Social Icons

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

vineri, 23 noiembrie 2012

Drunvalo Melchizedek -- Partea V


Q Nouă Naştere
Experienţa care urmează este mai degrabă şocantă. După ce aţi plutit în nimic şi în cel mai complet întuneric timp de trei zile, s-ar putea să vi se pară la nivelul existenţei voastre că au trecut mii de ani. Apoi, într-o manieră şi într-un moment total neaşteptat, lumea voastră explodează într-o lumină albă, foarte puternică. Este lumina cea mai strălucitoare pe care aţi văzut-o vreodată şi veţi avea nevoie de mult timp pentru ca ochii voştri să se obişnuiască cu intensitatea acestei noi lumini.
Este mai mult decât probabil că această experienţă să vi se pară cu totul nouă, voi sunteţi un bebeluş care se naşte într-o nouă realitate. Sunteţi pur şi simplu un bebeluş. Este exact aşa ca atunci când v-aţi născut pe Pământ, unde aţi venit dintr-un loc foarte întunecat şi aţi intrat într-un loc foarte luminos. Aţi fost orbiţi şi nu ştiaţi ce se întâmplă. Felicitări! Tocmai v-aţi născut într-o lume absolut splendidă.
Când veţi începe să vă adaptaţi la această lumină intensă, şi ar putea să dureze ceva timp, veţi vedea culori pe care nu le-aţi mai văzut înainte şi despre care nu aţi ştiut niciodată că există. Totul în această nouă experienţă a realităţii vi se va părea bizar şi necunoscut, excepţie făcând obiectele care pluteau şi înainte de schimbare.
Este adevărat că înseamnă mai mult decât o a doua naştere. Când vă naşteţi pe Pământ sunteţi mici şi continuaţi şă creşteţi până când ajungeţi un adult. De obicei considerăm că vârsta adultă este finalul creşterii. Ceea ce vreau să vă spun acum s-ar putea să vi se pară straniu, dar să ştiţi că un corp uman adult este considerat un bebeluş în noua lume. Şi, exact ca aici, veţi începe să creşteţi mai mult până când veţi ajunge la vârsta adultă în această lume nouă. De fapt, oamenii sunt mult mai înalţi în a 4-a dimensiune. Un bărbat adult are în medie 4-4,8m, iar o femeie 3-3,7m.
Corpul vostru vi se va părea solid, la fel ca pe Pământ, dar dacă îl comparăm cu a 3-a dimensiune, el nu este. De fapt, dacă veţi dori să vă întoarceţi pe Pământ, nimeni nu vă mai poate vedea. Veţi avea încă o structură atomică, dar atomii vor fi convertiţi în energie. Aţi devenit o entitate compusă din mai multă energie şi mai puţină materie. Pe Pământ puteţi traversa uşor un perete în această formă, dar în noua realitate corpul vostru este solid. Această nouă naştere va fi ultima voastră viaţă cu structura pe care o cunoaşteţi. în a 5-a dimensiune, care va veni foarte repede după a 4-a, viaţa nu se mai exprimă prin forme. Este un stadiu de conştiinţă fară forme. Nu veţi mai avea corp, dar puteţi fi peste tot în acelaşi timp.
în a 4-a dimensiune, timpul este extrem de diferit. Câteva minute pe Pământ corespund aici mai multor ore. în consecinţă, veţi atinge vârsta adultă în aproximativ doi ani. Dar a creşte nu este singurul scop al existenţei. Există nivele de conştiinţă şi de existenţă, care sunt dificil de imaginat conform nivelului de conştiinţă în care vă aflaţi atunci când pătrundeţi în a 4-a dimensiune pentru prima dată. Putem compara acest fenomen cu un bebeluş din lumea noastră care este incapabil să înţeleagă ce este astrofizica.

Gândurile şi Supravieţuirea
Aici sunteţi un copil într-o lume nouă, dar nu sunteţi lipsiţi de ajutor. Sunteţi un spirit foarte puternic care poate să controleze întreaga realitate cu propriile gânduri. Tot ceea ce voi gândiţi - se manifestă instantaneu! Şi totuşi, la început voi nu recunoaşteţi acest fapt. în realitate, majoritatea noilor veniţi nu recunosc această conexiune timp de câteva zile; ori aceste prime zile sunt cruciale. Dacă nu înţelegeţi repede acest raport între ceea ce gândiţi şi ceea ce manifestaţi în această viaţă nouă, s-ar putea să nu supravieţuiţi.
Sunteţi aici doar de câteva minute şi începeţi primul mare test din noua viaţă. Când se deschide poarta către a 4-a dimensiune, oricine poate trece prin ea, dar nu oricine poate rămâne. Am descoperit că în acest stadiu există trei tipuri de indivizi. Există mai întâi spirite care trec pragul şi sunt pregătite pentru a 4-a dimensiune. Ele s-au pregătit în timpul vieţii lor terestre, prin genul de viaţă pe care au trăit-o. Apoi, sunt cei care nu sunt pregătiţi şi care au teama că nu-ţi pot permite să părăsească a 3-a dimensiune şi să traverseze marele vid, de aceea se întorc imediat pe Pământ şi există cei care trec pragul şi ajung în a 4-a dimensiune, dar fară să fie pregătiţi pentru această experienţă. Sunt destul de pregătiţi pentru a face tranziţia spre a 4-a dimensiune, dar nu sunt pregătiţi cu adevărat pentru a rămâne aici. De altfel Iisus se referă la acest moment atunci când spune la sfârşitul unei parabole: „Mulţi sunt chemaţi dar puţini aleşi...."
De asemenea, există parabola cu bobul de grâu şi cu bobul de neghină, când un servitor îi spune stăpânului său că o să crească multe boabe de neghină în lanul de grâu şi îl întreabă ce să facă. Stăpânul îi spune să lase lucrurile aşa, deoarece la momentul recoltei ele vor fi strânse de fermier şi atonei va putea să separe mai uşor bobul de grâu, de bobul de neghină. în mod firesc, fermierul va încerca să scape de neghină şi de buruieni încă de când ele începe să crească, dar nu la acest aspect s-a referit Iisus. El a vrut să spună că exită două tipuri de indivizi: unii care sunt pregătiţi şi alţii care nu sunt pregătiţi.
Când oamenii nu sunt complet pregătiţi, înseamnă că poartă cu ei fricile şi nemulţumirile lor, iar atunci când se trezesc în această lume bizară, toate fricile şi frustrările lor se exprimă şi, pentru că nu realizează că tot ceea ce gândesc va lua formă, fricile lor încep să se manifeste.
Noii sosiţi mai reproduc imagini familiare ale vechii lor lumi; sunt lucruri pe care le pot recunoaşte cu uşurinţă. De fapt, ei nu ştiu ce se întâmplă. Ei combină toate aceste imagini, pentru a arăta ceea ce are sens în ochii lor, dar nu fac toate acestea conştient, ci dintr-un instinct de supravieţuire. Ei încep să creeze imagini şi tipare emoţionale vechi. Această lume nouă este atât de ciudată, încât toate fricile lor ies la suprafaţă. încep să-şi spună: „Dumnezeule, dar ce se petrece? Este o mare nebunie!" Ei văd oameni care au murit cu mult timp în urmă. încep să vadă scene din trecutul lor şi chiar din copilărie. Nimic nu are sens pentru ei. Mintea încearcă să găsească o cale pentru a restabili ordinea. Astfel de indivizi cred că au halucinaţii, ceea ce le provoacă o teamă şi mai mare. Apoi gândesc încă după maniera lor obişnuită când se aflau pe Pământ, simţind că cineva caută să-i atace şi, în consecinţă, doresc să se protejeze. Egoul consideră că au nevoie de o armă. Exprimarea gândului că apare o armă cu lunetă se manifestă foarte repede. Este exact ceea ce s-a dorit. Pun mâna pe armă şi gândesc:, Am nevoie de muniţie." Privesc spre stânga şi găsesc acolo o cutie uriaşă cu cartuşe, pregătită pentru a fi utilizată. îşi încarcă puşca şi caută băieţii răi care încearcă să-i omoare. Şi cine apare brusc? Băieţii cei răi înarmaţi până în dinţi. Astfel încep să se manifeste cu adevărat cele mai mari frici, oricare ar fi acestea şi apoi ei încep să tragă. Nu are importanţă dacă alţii încearcă să-i omoare. într-un final îşi manifestă cea mai mare frică şi sunt împuşcaţi direct în piept.
Dacă se întâmplă un astfel de scenariu, noul venit moare în lumea noua şi se întoarce în lumea din care a venit. Acesta este semnificaţia faimoaselor cuvinte ale lui Iisus:"...căci toţi cei care ridică sabia de sabie vor pieri", dar Iisus a mai spus: Fericiţi cei blânzi că aceia vor stăpâni Pământul" ceea ce înseamnă că dacă vă aflaţi în această lume nouă şi veţi emite gânduri de iubire, armonie, pace, încredere în Dumnezeu şi în voi înşivă, respect faţă de Dumnezeu, etc., atunci este exact ce se va manifesta în lumea voastră. Veţi manifesta o lume armonioasă şi frumoasă. Dacă sunteţi blânzi, vă veţi permite să rămâneţi în această lume superioară prin gândurile, sentimentele şi acţiunile voastre. Veţi supravieţui.
Şi bínenteles, acesta este doar începutul. De fapt, vă aflaţi într-o lume nouă şi supravieţuiţi. Plecând din acest moment veţi avea diferite posibilităţi. Una dintre ele este aceea că după o anumită perioadă de timp veţi înţelege că tot ceea ce gândiţi se manifestă. De obicei, în această perioadă oamenii se uită la trupurile lor şi îşi spun „Oh!" şi prin gândurile lor îşi aduc la perfecţiune corpurile, iar aceştia vor arăta aşa cum şi-au dorit întotdeauna să arate. Ei vor vindeca totul, îşi vor creşte la loc braţele sau picioarele pierdute. Şi de ce nu? Este ca un joc pentru copii, pentru că la acest nivel, egoul mai funcţionează încă puţin şi s-ar putea să vă faceţi cu adevărat frumoşi sau frumoase ori mai înalţi ori mai supli. însă vă veţi plictisi curând de aceste corpuri perfecte. Veţi continua să exploraţi noua voastră realitate.
Cu certitudine se va întâmpla următorul fenomen. Veţi oberva prezenţa marilor lumini care se mişcă în jurul vostru. Aceste lumini sunt mama şi tatăl vostru din a 4-a dimensiune. Oricum, este pentru ultima dată, pentru că în dimensiunea următoare nu veţi mai avea.
în a 4-a dimensiune, problemele familiale cu care v-aţi întâlnit pe Pământ nu există. în această lume nouă, mama şi tatăl vostru vă vor iubi atât de mult cât probabil aţi visat cândva şi pe Pământ. Vă vor iubi total şi se vor ocupa mult de voi. Odată ce aţi supravieţuit, ei nu vor mai permite să vi se întâmple ceva neplăcut. Nu aveţi de ce să vă îngrijoraţi. Dacă lăsaţi ca această iubire să vă ghideze şi vă veţi abandona complet, veţi trăi o bucurie de nedescris. în momentul acela veţi realiza că tocmai aţi câştigat marele joc al vieţii. Toate durerile şi suferinţele pe care le-aţi experimentat în viaţă au luat sfârşit acum şi apare un alt nivel de manifestare a vieţii, mult mai minunat şi sacru. De acum înainte, scopul şi semnificaţia existenţei începe, încetul cu încetul, să revină în conştiinţa voastră. Veţi începe să faceţi experienţa acestei noutăţi, care totuşi este veche, dar nouă prin maniera de manifestare. Ea a fost întotdeauna a voastră, dar aţi uitat de ea. Din acest moment vă reîntoarceţi la acest stadiu de cunoştiinţă în care Dumnezeu este vizibil în toate manifestările existenţei. El este palpabil în fiecare suflu de lumină strălucitoare care intră în corpul vostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga comentariul tau:

 

SUPORT

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro
Other Sound © 2013