Social Icons

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

joi, 22 noiembrie 2012

Drunvalo Melchizedek -- Partea I


Schimbarea Iminentă a Dimensiunii Marea Transformare

Majoritatea marilor profeţi precum şi populaţiile indigene de pe planetă prevăd „o mare transformare" care urmează să se desfăşoare pe Pământ, influenţând întreaga umanitate. Noi percepem această transformare Ia scară planetară ca o ascensiune globală la un nou nivel de existenţă, asociat cu o schimbare de conştiinţă - conştiinţa christică sau conştiinţa umanităţii. în ultimul capitol vom studia detaliat această mare schimbare şi ceea ce putem deduce şi înţelege de aici. în acest capitol, vom arunca o privire asupra naturii schimbării de dimensiune şi învăţătura pe care ne-o putem însuşi, ca să putem începe a trăi aici, pe Pământ, în aşa fel încât toate aceste schimbări să fie echilibrate şi să nu cauzeze prea mari suferinţe. A sesiza natura acestor schimbări de dimensiune înseamnă a găsi o modalitate de accelerare a procesului de creştere spirituală proprie şi de a o utiliza cât mai eficient în perioada care ne rămâne să trăim pe această planetă magnifică.
O schimbare de dimensiune este atunci când o planetă sau un alt corp cosmic trece de la un nivel de conştiinţă specific unei dimensiuni la un alt nivel de conştiinţă specific unei dimensiuni superioare. în cazul nostru, vom ieşi din a 3-a dimensiune pentru a intra în a 4-a dimensiune. Altfel spus, întreaga planetă, cu tot ceea ce se găseşte pe ea, în interiorul ei sau deasupra ei, va cunoaşte această veritabilă trecere dintr-o dimensiune în alta. Amerindienii consideră că noi suntem pe punctul de a trece din a 4-a dimensiune în a 5-a, schimbare care va fi precedată de ceea ce ei numesc „ziua purificării". Diferenţa numerică provine din tradiţia lor, în care se consideră marele vid ca fiind o lume distinctă, iar calculele lor pornesc de la acest nivel. în consecinţă, a 3-a dimensiune din punctul de vedere al lui Melchisedek, constituie a 4-a dimensiune pentru amerindieni.
Dacă alegeţi, puteţi înţelege natura acestei transformări pentru viitoarea dimensiune sau următoarea lume. Cu toate că se va manifesta probabil ca o transformare foarte rapidă, putem deja să întrevedem natura sa şi să discernem ce sunt aceste schimbări prin care vom trece cu toţii. Această cunoaştere ridică vălul în legatară cu evenimentele care se produc în lume în acest moment şi explică de ce sunt aşa cum sunt, ceea ce dă spiritului şi inimii mai multă înţelegere atunci când traversăm această perioadă de transformări. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga comentariul tau:

 

SUPORT

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro
Other Sound © 2013