Social Icons

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

vineri, 23 noiembrie 2012

Drunvalo Melchizedek -- Partea III


Faza Care Precede Schimbarea
Această perioadă durează de obicei între trei luni şi doi ani. Ea este provocată, în special de câmpul magnetic al planetei care se deformează, apoi dispare şi contribuie ca oamenii să înnebunească. Aceasta are ca efect prăbuşirea sistemelor sociale. Bursele se prăbuşesc, guvernele nu mai pot funcţiona corect şi se instaurează legea marţială în toate ţările, dar nici aceasta nu va funcţiona, pentru că armata va avea aceleaşi probleme ca şi populaţia civilă. Se va instaura foarte repede lipsa hranei, deoarece comercianţii nu o vor mai livra; nu este nimeni către care să te adresezi şi să ceri ajutor. Efectul va fi acela că majoritatea oamenilor devin paranoici şi recurg la arme. Din nefericire nu mai există nici un loc sigur pe planetă.
In acest scop, un ajutor considerabil ni l-au acordat fraţii şi surorile noastre din spaţiu, oferindu-ne importante schimbări de conştiinţă. Am mai trecut cu toţii prin aceasta. Astfel, noi avem şansa să nu trecem prin această perioadă extrem de periculoasă, iar dacă totuşi vom trece, va fi de foarte scurtă durată. De fapt, nu voi fi surprins dacă vor fi doar cinci sau şase ore toată perioada cât va dura această experienţă.
Dacă ar trebui să ne pregătim din punct de vedere fizic pentru o astfel de perioadă, va trebui să depozităm apă, hrană şi altele pentru cel puţin doi ani şi să săpăm un adăpost subteran. Oricum, dacă vom intra într-un astfel de adăpost subteran, atunci când începe schimbarea ar fi bine să nu ieşim afară. De ce? Pentru că schimbarea de dimensiune va duce într-o altă dimensiune de conştiinţă, un loc unde dimensiunea a 3-a nu mai există. în consecinţă, această idee de a face provizii de hrană şi materiale şi de a ne ascunde într-un adăpost subteran în timpul crizei pentru ca apoi să ieşim ca un urs după o hibernare lungă, nu este realistă.
în Statele Unite, de altfel ca peste tot în lume, o mare parte de populaţie a procedat similar în cazul subiectului trecerii în anul 2000. Bineînţeles că nu este nimic greşit în a-ţi lua măsuri de precauţie, dar va trebui să înţelegeţi că aceste măsuri nu vă vor salva. Nici o pregătire fizică nu vă va putea ajuta într-o dimensiune superioară. Succesul depinde de trezirea voastră spirituală şi, în principal, de caracterul vostru. Da, de caracterul vostru! Vă explic în curând ceea ce vreau să spun.

Cele Cinci sau Şase Ore înainte de Schimbare
Din punct de vedere uman această fază este stranie. Indigenii din triburile Taos Pueblo, în mijlocul cărora am venit la prima mea reîncarnare pe Pământ, îşi sfătuiau populaţia ca în acele momente să rămână în adăposturile lor tradiţionale, să tragă perdelele, să evite să privească afară şi să se roage. Să reziste tentaţiei de a privi afară pentru că se vor înfricoşa şi de asta trebuie să vă feriţi într-o situaţie de acest gen.
La acest nivel începe un fenomen straniu; cele două dimensiuni se vor suprapune puţin câte puţin. Puteţi sta în sufragerie când, brusc va apare de nicăieri un lucru, fără a putea să-1 explicaţi cu mintea. Va fi un obiect din a 4-a dimensiune, care nu a mai fost văzut în realitatea voastră. Veţi vedea culori pe care nu le-aţi mai văzut niciodată. Ele vor fi extrem de strălucitoare şi vor părea că au propria lor sursă de lumină. Culorile vor părea că emit lumină, nu că o reflectă. Aceste obiecte vor fi lucrurile cele mai stranii pe care le-aţi văzut vreodată. Rămâneţi calmi şi nu intraţi în panică, este un fenomen natural. Vă sugerez foarte intens să nu atingeţi aceste obiecte. Dacă o veţi face, aceasta ar putea să vă tragă instantaneu şi cu viteză accelerată în a 4-a dimensiune. Este preferabil să pătrundeţi treptat în această lume nouă, dar dacă acest lucru este inevitabil, înseamnă că aceasta este voinţa lui Dumnezeu.

Obiectele Sintetice şi Formele-gând ale Realităţii lui Lucifer
Un alt fenomen care cu siguranţă va avea loc, are legătură cu realitatea creată de Lucifer, cea în care trăim cu toţii. Realitatea originară este astfel concepută încât totul se desfăşoară după ordinea divină dar, în realitatea lui Lucifer tehnologia a produs materiale sintetice. Aceste materiale, care nu se găsesc în natură, nu vor putea pătrunde în a 4-a dimensiune. Ele se vor întoarce la elementele din care sunt făcute. Este posibilă trimiterea unui material sintetic în dimensiunea următoare, dar pentru aceasta este nevoie de manifestarea unui câmp energetic special pentru a-1 păstra intact.
Mai mult, aceste materiale au un anumit grad de stabilitate. Unele dintre ele, de exemplu sticla, nu sunt prea depărtate de natură. Sticla este doar un nisip încălzit la o tempetatură foarte mare. Dar alte materiale sunt foarte îndepărtate de lumea elementelor naturale. în consecinţă, au o mare instabilitate, aşa cum sunt obiectele din plastic. Asta înseamnă că unele obiecte sintetice depind de gradul lor de stabilitate. în timpul acestor cinci sau şase ore se vor dezintegra sau se vor topi sub ochii voştri, unele mai repede, altele mai încet. Maşina voastră, care este făcută din oţel, din plastic şi alte materiale foarte instabile, nu va mai funcţiona! Chiar şi casa sau apartamentul vostru, care este construit din material instabile se va deteriora parţial. Majoritatea caselor moderne nu vor mai fi funcţionale în timpul acestei perioade.
în tradiţia lor, indienii Taos Pueblo ştiau de mult timp că umanitatea va trece prin marea purificare şi cunoşteau consecinţele pentru lumea artificială. Ei au considerat deci ca ilegală utilizarea de materiale de construcţie modeme în locuinţele tradiţionale. Toţi ştiu că ziua marii purificări vine şi că trebuie să revină la casele ancestrale făcute din materiale naturale. Uneori îşi pun ferestre, dar pentru că nu aveau aşa ceva înainte, atunci când se sparge un geam, pentru ei nu este o mare pierdere şi preferă să îl lase aşa. în rest locuinţele lor sunt construite exclusiv din argilă, paie, nisip, pietre şi lemn. De aceea nu vor avea această problemă.
în momentul schimbării de dimensiune ar fi cel mai bine să fiţi în natură, dar dacă nu puteţi, înseamnă că aceasta este voinţa lui Dumnezeu. Eu nu mi-aş face griji în legătură cu acest fenomen. Eu doar vă informez despre ceea ce se va întâmpla atunci când începe schimbarea.
Vă voi explica toate acestea puţin mai încolo. Obiectele sintetice sunt doar gânduri create de şi prin experimentul lui Lucifer. în realitatea originară ele nu există. S-ar putea să vă fie greu să înţelegeţi că acestea sunt doar gânduri. Cred că „forme gând" este un terment mai pe înţelesul vostru. Ele provin, după cum spun hinduşii, din planul mental, călătoresc prin dimensiuni până ajung aici, în a 3-a dimensiune. în termeni umani, o persoană se gândeşte la un obiect, şi-1 imaginează, apoi găseşte o modalitate de a-1 construi. Oamenii creează obiectul într-un fel sau altul şi îl manifestă pe Pământ. Oamenii care creează obiectul nu-1 pot menţine în acest plan chiar dacă l-au creat. Toate obiectele create de om îşi conservă forma datorită reţelei energetice specifice dimensiunii a 3-a, care există în jurul planetei. Aceasta este reţeaua conştiinţei tuturor fiinţelor umane aflate pe acest nivel de existenţă. Este o realitate agreată de comun acord şi care este menţinută cu ajutorul acestei reţele energetice.
Dacă cineva, care a modelat obiecte în timpul vieţii, moare, obiectele pe care le-a lăsat în urmă vor continua să existe în a 3-a dimensiune. Totuşi, dacă reţeaua energetică care menţine toate aceste obiecte la un loc, începe să se dizolve, toate aceste obiecte făcute de mâna omului sau cele care sunt rodul spiritului uman, vor dispărea, reducându-se la elementele de provenienţă. Ori această reţea se va dezintegra înainte sau în timpul schimbării.
Evident că oamenii care erau deja înnebuniţi de prăbuşirea câmpului geomagnetic al planetei, vor înnebuni şi mai mult când vor vedea cum realitatea Luciferiană se dezintegrează. Lucrul bun în această situaţie este că totul va dura cel mult şase ore.
Edgar Cayce şi alţii susţin că au existat numeroase civilizaţii foarte avansate pe acest pământ şi totuşi nu a rămas nici o urmă. Motivul? S-a întâmplat exact ceea ce am descris. Materialele lor sintetice s-au dezintegrat şi au dispărut în timpul ultimei schimbări de dimensiune, aproximativ acum 13.000 de ani, precum şi în cursul altor schimbări care au avut loc în trecut. Dumnezeu curăţă întotdeauna mediul înconjurător al realităţii precedente înainte de a o manifesta pe următoarea.
Dacă membrii unei culturi extraterestre avansate vin aici, pe Pământ, cu scopul de a construi un monument - o piramidă de exemplu - care ar trebui să reziste zeci de mii de ani, ei nu aleg nici oţelul şi nici plasticul. Ei folosesc materiale care conţin elementele naturale ale planetei şi care sunt suficient de durabile. Astfel ei ştiu că piramida va supravieţui tuturor schimbărilor de dimensiune din viitor. Nu este o reîntoarcere la epoca de piatră, este pur şi simplu o idee inteligentă. Atâta tot!
Mai mult, aceste culturi extraterestre avansate, vin întotdeauna şi nu lasă nici o urmă. Membrii acestor culturi îşi iau constant corpurile cu ei sau le fac să dispară într-un fel sau altul, astfel încât ei nu încalcă legea galactică a non-interferenţei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga comentariul tau:

 

SUPORT

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro
Other Sound © 2013