Social Icons

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

vineri, 23 noiembrie 2012

Drunvalo Melchizedek -- Partea VI


Cum vă Pregătiţi; Secretul Vieţii de Zi cu Zi

Probabil că vă întrebaţi ce putem face aici pe Pământ pentru a ne putea pregăti pentru această experienţă din dimensiunile superioare. Cu siguranţă nu trebuie să stocaţi hrană şi nici să construiţi adăposturi sub pământ sau orice altceva. Nu pentru că aceasta ar fi o acţiune greşită, dar pregătirea fizică îşi are propriile limite. în cer, în dimensiunile superioare sunteţi ceea ce creaţi. Este valabil şi aici jos, dar majoritatea dintre noi nu ştim asta. în a 4-a dimensiune, aceasta devine evident.
Pentru că noi suntem ceea ce creăm, devine important şi necesar ca vibraţiile pe care le emitem să fie în armonie cu viaţa de pretutindeni. Trebuie să ajungem să înţelegem că totul este ceea ce gândim, tot ceea ce simţim şi tot ceea ce modelăm în lumea în care trebuie să trăim. în consecinţă, viaţa de aici, de pe Pământ poate fi considerată o şcoală, un loc unde fiecare moment din viaţa noastră ne oferă lecţii care pot fi utilizate direct în dimensiunea următoare. Nu este de mirare că vechii egipteni şi majoritatea civilizaţiilor străvechi tratează moartea cu respect. Moartea, care nu are importanţă cum survine, este singura poartă deschisă în întunericul marelui vid, care ne duce spre lumina strălucitoare a lumilor superioare. Dacă învăţăm să stăpânim bine acest proces, ne va conduce direct la contacul conştient cu viaţa eternă!
în consecinţă, ce sunt aceste lecţii terestre? Adevărul este că sursa întregii vieţi se află în ochii fiecărei persoane create. Chiar şi aici pe Pământ, o mare inteligenţă, o mare iubire şi o mare înţelepciune sunt prezente în fiecare moment în interiorul fiecărei persoane. Din momentul în care începeţi să sesizaţi acest adevăr, devine clar că gândurile, sentimentele şi acţiunile voastre sunt cheia. Voi ştiţi exact ceea ce aveţi de făcut. în termeni mai simpli, acţionează pentru perfecţionarea caracterului vostru. Nestematele strălucitoare din caracterul vostru devin instrumente de supravieţuire în procesul de ascensiune.
Buddha, Fecioara Măria, LaoTzî, Mahomed, Iisus, Avraam, Krishna, Babaji, Maica Tereza şi alţi aproximativ 8.000 maeştri ai luminii eterne sunt maeştrii voştri şi eroi ai existenţei pe această planetă. Prin exemplul lor, ei vă arată cum să vă construiţi caracterul. Toţi simt că a-ţi iubi aproapele este cheia esenţială. Aceasta vă oferă viaţa eternă. înţelegeţi?
Melchisedec susţine că în timpul tranziţiei, atunci când treceţi prin Poarta Stelară, care vă duce de la un nivel de existenţă la altul, singura posibilitate de a trece este gândind, fiind şi având anumite calităţi emoţionale şi mentale. Aceste calităţi vin în seturi de cinci sau şase (citiţi capitolul 13). Modelul pe care l-am folosit pentru a intra în această dimensiune este compus din iubire, adevăr şi frumuseţe; încredere, armonie şi pace. Dar există şi multe alte combinaţii. Acestea sunt coduri sau chei care vă permit să treceţi de păzitorii pragului. Dacă păzitorii simt că sunteţi pregătiţi pentru lumea pe care ei o protejează, vă vor permite să treceţi. în caz contrar, ei vă vor invita să vă întoarceţi în lumea din care aţi venit. Pur şi simplu este datoria lor, iar voi aţi luat cunoştinţă de această metodă.
Dacă meditaţi şi incantaţi aceste modele de iubire, adevăr şi frumuseţe; încredere, armonie şi pace, nu trebuie să vă faceţi nici un fel de griji. Acesta constituie modelul feminin (fig. 18-1). Există şi alte modele. Modelul masculin (fig. 18-2) constă din compasiunea, smerenia şi înţelepciunea; unitatea, iubirea şi adevărul. Toate modelele de porţi stelare conţin iubire şi adevăr.
Oriunde este compasiune şi smerenie, există şi înţelepciune; aceasta este componenta masculină. Şi oriunde există iubire şi adevăr, există şi unitate; aceasta este componenta feminină. în modelul primei porţi stelare, unde calităţile sunt aranjate diferit, oriunde există iubire şi adevăr, există şi frumuseţe, ceea ce constituie componenta masculină. Şi acolo unde există încredere şi armonie, există şi pace, adică componenta feminină.
în concluzie, aceste stadii mentale şi emoţionale, respectiv aceste modele ale Porţilor Stelare, devin cele mai importante valori pe care le puteţi purta cu voi atunci când intraţi în lumile superioare. Şi cu cât urcaţi mai sus, cu atât ele devin mai importante. Unde duce acest proces?
Când ajungeţi în a 4-a dimensiune, când veţi constata şi vă veţi înţelege situaţia şi când veţi începe să vă demonstraţi puţin câte puţin capacităţile de a controla evenimentele, vor începe să se întâmple lucruri nostime. Amintiţi-vă de desenele descoperite pe un tavan egiptean, care se numea oul metamorfozei (capitolul 10, fig. 10-34 şi 10-34a). Este cel cu un oval roşu-portocaliu şi care reprezintă capete de egipteni care se întorc, făcând o mişcare la 90° care le permite să intre într-o lume nouă. Tot ca şi ei, veţi trece mai întâi printr-o metamorfoză. La fel ca şi la fluture, corpul vostru se va transforma repede în ceva similar dar unic şi diferit din multe puncte de vedere.
Cuvântul faraon înseamnă „ceea ce veţi deveni". Primul rege al Egiptului, care a primit numele de faraon a fost Akenaton şi frumoasa sa soţie Nefertiti. Dacă vreţi să ştiţi ceea ce veţi deveni, puteţi studia pentru a primi răspunsuri. Specia din care provenim, cea de pe Sirius, sunt taţii noştri şi purtăm în noi genele pe care ei ni le-au dat. La un anumit moment ne vom schimba şi vom face parte din specia lor. Este o specie creată pentru a 4-a dimensiune. Şi când aceasta se va întâmpla, vă veţi spune: „Da, îmi amintesc!" Schimbările pe care corpurile voastre le vor cunoaşte atunci, vi se vor părea atât de fireşti încât nici nu vă veţi mai dori să vă gândiţi la ele.
Odată ce începeţi să creşteţi, viaţa din dimensiunile superioare vi se va părea obişnuită. Voi veţi intra într-unui din cele trei nivele mai elevate din a 4-a dimensiune - al 10-lea, al 11-lea sau al 12-lea nivel. în unul sau altul din aceste nivele voi veţi dobândi cunoaşterea şi înţelepciunea de care aveţi nevoie pentru a intra apoi în a 5-a dimensiune, care este începutul călătoriei de revenire la Dumnezeu, cu toate schimbările care comportă aceasta şi vi se va revela treptat adevărul.
Întreg universul este acum cu ochii pe noi, iar spiritele elevate ale universului ne observă cu foarte multă atenţie. Noi suntem copiii lui Dumnezeu, cărora ni se oferă o modalitate de exprimare a vieţii cu totul nouă, iar eu vă mulţumesc, cu cea mai profundă recunoştinţă, fiecăruia dintre voi pentru că sunteţi încă în viaţă.

Această Tranziţie Unică
V-am expus ce se întâmplă în mod firesc pe o planetă care urmează să treacă în a 4-a dimensiune. Acum vă propun o nouă teorie în legătură cu ceea ce s-ar putea întâmpla pe Pământ, la începutul secolului XXI, în al treilea mileniu. Ocazional, o planetă poate manifesta o anomalie care să ducă la o tranziţie mai uşoară. Ea trece în dimensiunea următoare, dar creează din nou vechea dimensiune în aşa fel încât îşi poate controla vechea karmă şi astfel să transforme tranziţia spre noua dimensiune într-un fenomen ceva mai agreabil. Este un fenomen rar, dar posibil, care comportă de obicei un nivel înalt de conştiinţă, care însă aproape întotdeauna lipseşte.
Edgar Cayce a spus că axa Pământului se va modifica „în timpul iernii anului 1998", dar acest fenomen nu s-a produs. Alte profeţii vorbeau de 11 august 1999, când Pământul ar intra într-o dimensiune superioară sau ar suferi distrugeri uriaşe şi se pare că nu ni s-a întâmplat aceasta. Este posibil ca noi să fi trecut deja în a 4-a dimensiune fară să ştim? Da, este posibil.
Acesta este un subiect atât de vast, încât cu greu aş putea să-1 cuprind. Cred că cel mai bine ar fi să explic de unde ar putea proveni acest nivel înalt de conştiinţă, care să permită o astfel de schimbare. Eu consider că ar putea veni prin intermediul noilor copii care s-au născut pe această planetă exclusiv pentru acest motiv. în zilele noastre, un număr foarte mare de copii sunt, de fapt, entităţi spirituale foarte elevate care au acceptat să se întrupeze pe Pământ doar pentru a ne ajuta în această tranziţie spre o lume nouă.
Aceştii copii superiori au capacitatea de a lua iniţiativa tranziţiei planetei noastre până la dimensiunea de existenţă următoare, prin mijloace ieşite din comun. Este posibil ca noi să fim pe cale de a vedea miracolul care se produce chiar sub ochii noştri în acest moment istoric. Datorită nivelului lor înalt de percepţie universală, ei ar putea re-creea această lume în cea de nivel superior într-o aşa manieră încât să nu se piardă nici un suflet în timpul tranziţiei şi cred că aceasta este dorinţa lor cea mai mare. Dacă într-adevăr este aşa, atunci am putea schimba cuvintele lui Iisus şi să se spunem: „Mulţi sunt chemaţi şi toţi sunt aleşi." Cred că Iisus ar fi foarte fericit. Acesta a fost dintotdeauna marele vis al universului: o tranziţie în care nici un suflet să nu se piardă, dar până acum nu a fost niciodată posibil.
Cum ar putea copiii să salveze planeta într-un mod atât de extraordinar? în lumile superioare, sursa unei creaţii armonioase este inocenţa pură a unui copil şi iubirea. Dacă aceşti copii există cu adevărat şi se pare că aşa este, atunci totul este posibil. S-ar putea ca Dumnezeu să ne fi binecuvântat deja cu graţia Sa perfectă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga comentariul tau:

 

SUPORT

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Web-Links.ro
Other Sound © 2013